JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Copii

Școlărița

Nici nu și-a dat seama când m-am apropiat. Mă mișcam încet, îmi era teamă că mă va simți și va ridica capul și privirea. Nu mi-a simțit prezența decât după ce am declanșat. Învăța, era absorbită de cifre și formule matematice. Îmi părea un înger venit pe pământ să studieze obiceiurile oamenilor. Soarele blând lumina din spate ca o veioză gigantică. Natura a făcut o liniște deplină în semn de respect pentru școlărița silitoare.

Când a ridicat capul a zâmbit și mi-a cerut voie să vadă fotografia. A fost încântată și chiar mi-a dat voie să public imaginea pe siteul meu. Am plecat zâmbind și mulțumit de rezultat.

Cezara vs Veronica

Îţi mai aminteşti povestea Veronicăi din 1972? A fost o încântare pentru toată lumea, de la mic până la mare. Făcând fotografia aceasta mi-am dat seama că Veronica din poveşti are un corespondent în fiica mea Cezara.

În realitate, Veronica era o fetiţă de 5 ani şi se numea Lulu Mihăiescu, alături de ea au jucat actorii Vasilica Tastaman, Dem Rădulescu, Margareta Pâslaru, Angela Moldovan, George Mihăiţă. A fost o nebunie, toată lumea vorbea de Veronica, care era o rebelă ieşită din tipare. Mi-am amintit cu plăcere de clipele când vizionam filmele ei. Era o bucurie simplă, care te umplea de elan, de viaţă şi de dorinţa de a o revedea.

Aici aici o mostră de fetiţă zvăpăiată din anii ’72, Veronica.